Rien Spécial

There exist only three respectable beings: the priest, the warrior, the poet. To know, to kill, and to create. ~ Charles Baudelaire


Nu am de gand sa-mi incep blog-ul cu prostii de genu' " de ce am intrat in blogosfera ? " , " de ce imi place sa fiu blogger ? " , etc., pentru ca nu merita sa-mi pierd timpul fara rost, doar pentru a inventa niste motive cat de cat plauzibile. Adevarul este ca ma plictiseam enorm si cum nu am altceva mai bun de facut ( momentan ) , m-am hotarat sa ma apuc de blogging.

Daca vreti sa stiti de ce blogosfera e un loc minunat, va invit sa o cititi pe Mademoiselle Alle. Cu siguranta, punctul ei de vedere va va oferi macar o idee despre ce inseamna sa fii blogger. Sau, in cazul in care preferati sa auziti povestea unui blog, va sfatuiesc sa cititi povestea blog-ului construit de petite blogger Alle, a blogger of just 14 years old . De fapt, articolul se numeste influenta blogului in viata mea si va asigur ca este unul exceptional.

Am sa-ti incep aventura in blogosfera printr-o povestioara, dar pe care nu am de gand sa vi-o spun eu insumi, ci o sa vi-o relateze doua pietre, Kew si Hew. Desi incredibil de crezut, se pare ca pietrele leaga conversatii non-stop in jurul nostru, dar vorbesc insa foarte incet. Si ce legatura are blog-ul meu cu Hew si Kew ? Cred ca aproape niciuna, dar dis-de-dimineata am gasit un link pe forum-ul Stiinta Azi despre evolutia omenirii si implicit si despre disparitia ei. Nu sunt animist, nu cred ca o pietricica poate avea suflet, dar intr-adevar, sunt sigur ca spune o poveste.

Povestea lui Hew si Kew debuteaza acum milioane de ani, inca de la aparitia Terrei si inceputul vietii . Ei au fost acolo si au vazut totul : prima insecta, primul om, toate creatiile umanitatii si toate dezastrele care au dus la disparitia lor. E un filmulet german, subtitrat in engleza, intitulat Das Rad ( or, the Wheel - Roata ), pe care va invit sa-l vizionati :



Check out the story of the two rocks ( Hew and Kew ) who have seen everything, from the birth of the Earth to the apparition of human kind, its evolution and its disappereance !